Tomat och olivbakad Alaska pollock

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
1
Tomat och olivbakad Alaska pollock

Tillaga en rolig middagsvariant med Alaska pollock! Fisken ugnsbakas och fångar upp aromen från den fängslande röran bestående av tomat, oliver, lök och basilika.

Tomat och olivbakad Alaska pollock

Ingredienser

4 portioner
600 g alaska pollock (gärna ICA Basic)
1 rödlök
1 förp hela tomater (à 400 g)
1/2 burk svarta urkärnade oliver (gärna ICA Basic, à 350 g)
20 - 25 g färsk eller fryst basilika (25 g motsvarar en kruka färsk baslika)
2 msk olivolja
salt
peppar
1 1/2 burk potatis (gärna ICA Basic, à 680 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Bytte till pasta och hade även i vitlök! Rekommenderas starkt!

Viktoria

2017-09-27

Näringsvärde per portion

Energi2156 KJ / 516 kCal
Fett30.3 g
Kolhydrater23.5 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

Alaska pollock med zucchini och ansjovis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med saffran och kålrabbi
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig fiskgratäng med potatis
Betyg 4 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt alaska pollock med äggsås
Betyg 3.8 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga