Tomat och olivbakad Alaska pollock
Tillaga en rolig middagsvariant med Alaska pollock! Fisken ugnsbakas och fångar upp aromen från den fängslande röran bestående av tomat, oliver, lök och basilika.
Ingredienser
4 portioner
600 g alaska pollock (gärna ICA Basic)
1 rödlök
1 förp hela tomater (à 400 g)
1/2 burk svarta urkärnade oliver (gärna ICA Basic, à 350 g)
20 - 25 g färsk eller fryst basilika (25 g motsvarar en kruka färsk baslika)
2 msk olivolja
salt
peppar
1 1/2 burk potatis (gärna ICA Basic, à 680 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2156 KJ / 516 kCal
Fett30.3 g
Kolhydrater23.5 g
Protein34.4 g
Kommentar
Bytte till pasta och hade även i vitlök! Rekommenderas starkt!
Viktoria
2017-09-27