Tomat och olivbakad Alaska pollock

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
1
Tomat och olivbakad Alaska pollock

Tillaga en rolig middagsvariant med Alaska pollock! Fisken ugnsbakas och fångar upp aromen från den fängslande röran bestående av tomat, oliver, lök och basilika.

Tomat och olivbakad Alaska pollock

Ingredienser

4 portioner
600 g  alaska pollock (gärna ICA Basic)
1   rödlök
1   förp hela tomater (à 400 g)
1/2   burk svarta urkärnade oliver (gärna ICA Basic, à 350 g)
20 - 25 g  färsk eller fryst basilika (25 g motsvarar en kruka färsk baslika)
2 msk  olivolja
salt och peppar
1 1/2   burk potatis (gärna ICA Basic, à 680 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Bytte till pasta och hade även i vitlök! Rekommenderas starkt!

Viktoria

2017-09-27

Näringsvärde per portion

Energi2156 KJ / 516 kCal
Fett30.3 g
Kolhydrater23.5 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

Fisk med citron och basilika
Betyg 4.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Fisk med kall dill- och äggsås
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Goda pizzafisken
Betyg 4.4 av 5.
78 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherad Alaska pollock med citrondoftande spenat
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga