Tomat och olivbakad Alaska pollock

6
1
Tomat och olivbakad Alaska pollock

Tillaga en rolig middagsvariant med Alaska pollock! Fisken ugnsbakas och fångar upp aromen från den fängslande röran bestående av tomat, oliver, lök och basilika.

Skriv ut
Tomat och olivbakad Alaska pollock

Ingredienser

4 portioner
600 g
alaska pollock Basic
1
rödlök
1
förp hela tomater (à 400 g)
1/2
burk svarta urkärnade oliver Basic (à 350 g)
1
kruka färsk basilika
2 msk
olivolja
-
salt och peppar
1 1/2
burk potatis Basic (à 680 g)

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Viktoria

2017-09-27

Bytte till pasta och hade även i vitlök! Rekommenderas starkt!

Näringsvärde per portion

Energi 2156 KJ / 516 kCal
Fett 30.3 g
Kolhydrater 23.5 g
Protein 34.4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept