Tomat och olivbakad Alaska pollock

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tomat och olivbakad Alaska pollock

Tillaga en rolig middagsvariant med Alaska pollock! Fisken ugnsbakas och fångar upp aromen från den fängslande röran bestående av tomat, oliver, lök och basilika.

Tomat och olivbakad Alaska pollock

Ingredienser

4 portioner
600 g alaska pollock (gärna ICA Basic)
1 rödlök
1 förp hela tomater (à 400 g)
1/2 burk svarta urkärnade oliver (gärna ICA Basic, à 350 g)
20 - 25 g färsk eller fryst basilika (25 g motsvarar en kruka färsk baslika)
2 msk olivolja
salt
peppar
1 1/2 burk potatis (gärna ICA Basic, à 680 g)

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat

Kommentar

Bytte till pasta och hade även i vitlök! Rekommenderas starkt!

Viktoria

2017-09-27

Näringsvärde per portion

Energi2156 KJ / 516 kCal
Fett30.3 g
Kolhydrater23.5 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

Alaska pollock med zucchini och ansjovis
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig fiskgratäng med potatis
Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fiskgryta med saffran och kålrabbi
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskgryta med dill och sockerärtor
Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad