Tomat och olivbakad Alaska pollock

Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tomat och olivbakad Alaska pollock

Tillaga en rolig middagsvariant med Alaska pollock! Fisken ugnsbakas och fångar upp aromen från den fängslande röran bestående av tomat, oliver, lök och basilika.

Tomat och olivbakad Alaska pollock

Ingredienser

4 portioner
600 g alaska pollock (gärna ICA Basic)
1 rödlök
1 förp hela tomater (à 400 g)
1/2 burk svarta urkärnade oliver (gärna ICA Basic, à 350 g)
20 - 25 g färsk eller fryst basilika (25 g motsvarar en kruka färsk baslika)
2 msk olivolja
salt
peppar
1 1/2 burk potatis (gärna ICA Basic, à 680 g)

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Bytte till pasta och hade även i vitlök! Rekommenderas starkt!

    Viktoria

Näringsvärde per portion

Energi2156 KJ / 516 kCal
Fett30.3 g
Kolhydrater23.5 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

  • Krämig fiskgratäng med potatis
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fisk i paneng curry med minimajs
    Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fiskgryta med saffran och kålrabbi
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisk i ugn med kaviarsås
    Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad