Tomat- och hjortskavsgryta med fetaostsallad

Betyg 2.8 av 5.
21 personer har röstat
0
Tomat- och hjortskavsgryta med fetaostsallad

En tomat- och hjortskavsgryta som serveras med en knaprig fetaostsallad. Skavet steks i omgångar med lök i en stekpanna. Därefter läggs skavet över i en kastrull där du tillsätter vitlök, tomat, honung och timjan. Dessa ingredienser ska kokas ihop och då finns tid att förbereda pastan och salladen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2014

Tomat- och hjortskavsgryta med fetaostsallad

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna gnocchi

Gryta

1 gul lök
2 förp kronhjortsskav (à 240 g)
1 msk olja
1 vitlöksklyfta
1 burk hela tomater (à 400 g)
1 tsk timjan
1 msk honung
salt
peppar

Fetaostsallad

150 g fetaost
1 kruka basilika
1 gurka
2 tsk olivolja
2 tsk rödvinsvinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2626 KJ / 627 kCal
Fett23 g
Salt1.03 g
Kolhydrater64 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Skavgryta med enbär, äpple och trattkantareller
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig skavgryta med champinjoner
Betyg 3.3 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hjortskavspasta med soltorkad tomat
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Viltskav med krämig paprikasås
Betyg 4.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vild kebabpizza
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig skavgryta med tagliatelle
Betyg 3.3 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga