Tomat- och bönragu

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Tomat- och bönragu

Tomat- och bönragu är en sås fylld med läckerheter. Bönor, haricots verts och schalottenlökar sveps in i krossade tomater, vitt vin och timjan. Resultatet är ofantligt gott och smakrikt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Tomat- och bönragu

Ingredienser

4 portioner
4   vitlöksklyftor
2   schalottenlökar
1/2 dl  olivolja
1 tsk  hel kummin
1/2   burk krossade tomater (à 400 g)
1 tsk  torkad timjan
2 dl  torrt vitt vin
1   ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
1   burk stora vita bönor (à 400 g)
1   burk svarta bönor (à 400 g)
1   tomat
3/4 tsk  salt
2 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1180 KJ / 280 kCal

Testa liknande recept

Allt i en form - Pastagratäng med ricotta och tomat
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tofugrillspett med matvete och bönsallad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Belugalinser med rostade haricots verts
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chili con Carne
Betyg 2.8 av 5.
100 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk potatissallad
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitkålssallad med bönor och morötter
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga