Tomat- och bönragu

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Tomat- och bönragu

Tomat- och bönragu är en sås fylld med läckerheter. Bönor, haricots verts och schalottenlökar sveps in i krossade tomater, vitt vin och timjan. Resultatet är ofantligt gott och smakrikt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Tomat- och bönragu

Ingredienser

4 portioner
4   vitlöksklyftor
2   schalottenlökar
1/2 dl  olivolja
1 tsk  hel kummin
1/2   burk krossade tomater (à 400 g)
1 tsk  torkad timjan
2 dl  torrt vitt vin
1   ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
1   burk stora vita bönor (à 400 g)
1   burk svarta bönor (à 400 g)
1   tomat
3/4 tsk  salt
2 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1180 KJ / 280 kCal

Testa liknande recept

Tofugrillspett med matvete och bönsallad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk potatissallad
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostgratinerade bönrullar med avokadosalsa
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fyllda paprikor med stor couscous
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salviastekt kalvstek med syrlig äppelröra
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga