Tomat- och bönragu
Tomat- och bönragu är en sås fylld med läckerheter. Bönor, haricots verts och schalottenlökar sveps in i krossade tomater, vitt vin och timjan. Resultatet är ofantligt gott och smakrikt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007
Ingredienser
4 portioner
4 vitlöksklyftor
2 schalottenlökar
1/2 dl olivolja
1 tsk hel kummin
1/2 burk krossade tomater (à 400 g)
1 tsk torkad timjan
2 dl torrt vitt vin
1 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
1 burk stora vita bönor (à 400 g)
1 burk svarta bönor (à 400 g)
1 tomat
3/4 tsk salt
2 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1180 KJ / 280 kCal
Kommentarer