Tomat- och ansjovisfisk

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Tomat- och ansjovisfisk

En smakrik fiskrätt med en härlig tomatsås som får sälta från ansjovisen. Lättlagat och nyttigt middagsrecept som även passar utmärkt till matlådan ifall det skulle bli något över.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Tomat- och ansjovisfisk

Ingredienser

4 portioner
600 - 800 g vit fiskfilé (t ex hoki)
1 liten ask ansjovisfiléer (à ca 50 g)
2 1/2 dl italiensk tomatsås med crème fraiche
1 msk ströbröd
1 knippe dill

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Mycket gott och enkelt att tillaga.

    Anna

  • Snabb och smidig att laga. Det fanns en underton av kräftor som var mycket gott.

    Birgitta

Näringsvärde per portion

Energi1500 KJ / 360 kCal
Fett6 g

Testa liknande recept

  • Ansjovissmör på knäcke
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Janssons knäckemacka
    Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fyllda tomater från grillen
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesan & vitlöksröra
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad