Färskost med ansjovis

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Färskost med ansjovis

Om du gillar ansjovis kommer du att älska den här rätten. Den unika smaken från fisken blandas med smarrig färskost, finriven intensiv pepparrot, gräslök, citronjuice och het tabasco. Servera med sprött knäckebröd och du har en perfekt förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Färskost med ansjovis

Ingredienser

4 portioner
1   liten burk ansjovisfiléer (à 55 g)
200 g  naturell färskost
1 - 1 1/2 tsk  finriven färsk pepparrot
1 msk  finskuren gräslök
1 tsk  färskpressad citronjuice
ca 3   droppar tabasco
salt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg. 
Gör mjölkfri: byt färskosten mot tofu eller liknade mjölkfri variant.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi720 KJ / 170 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Pepparrotsspread med äpple
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönkålsfärskost med pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotsolja
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Räkor med amerikansk cocktailsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga