Färskost med ansjovis

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskost med ansjovis

Om du gillar ansjovis kommer du att älska den här rätten. Den unika smaken från fisken blandas med smarrig färskost, finriven intensiv pepparrot, gräslök, citronjuice och het tabasco. Servera med sprött knäckebröd och du har en perfekt förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Färskost med ansjovis

Ingredienser

4 portioner
1 liten burk ansjovisfiléer (à 55 g)
200 g naturell färskost
1 - 1 1/2 tsk finriven färsk pepparrot
1 msk finskuren gräslök
1 tsk färskpressad citronjuice
ca 3 droppar tabasco
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi720 KJ / 170 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Silltallrik
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fiskburgare med pepparrotsdressing
Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkor med amerikansk cocktailsås
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotsspread med äpple
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Croissanter med rökt lax och pepparrotsfärskost
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad