Färskost med ansjovis

3
0
Färskost med ansjovis

Om du gillar ansjovis kommer du att älska den här rätten. Den unika smaken från fisken blandas med smarrig färskost, finriven intensiv pepparrot, gräslök, citronjuice och het tabasco. Servera med sprött knäckebröd och du har en perfekt förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Färskost med ansjovis

Ingredienser

4 portioner
1 liten burk ansjovisfiléer (à 55 g)
200 g naturell färskost
1 - 1 1/2 tsk finriven färsk pepparrot
1 msk finskuren gräslök
1 tsk färskpressad citronjuice
ca 3 droppar tabasco
salt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg. 
Gör mjölkfri: byt färskosten mot tofu eller liknade mjölkfri variant.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 720 KJ / 170 kCal
Fett 16 g
Läs mer om näringsvärden