Gubbröra

Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat
0
Gubbröra

En sillrätts-klassiker man aldrig tröttnar på är gubbröran. Ett måste året om men framförallt i juletid. Laga och njut denna läckra gubbröra på en bit knäcke eller kavring.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Gubbröra

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
2 ansjovisfiléer
4 msk majonnäs
1/2 burk löjrom (1/2 burk motsvarar 40 g)
1 msk finskuren gräslök
2 skivor danskt rågbröd eller kavring
dillkvistar till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Silltallrik
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Löjromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Strömmingsmacka
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.
98 personer har röstat
Under 30 min att tillaga