Gubbröra

Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gubbröra

En sillrätts-klassiker man aldrig tröttnar på är gubbröran. Ett måste året om men framförallt i juletid. Laga och njut denna läckra gubbröra på en bit knäcke eller kavring.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Gubbröra

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
2 ansjovisfiléer
4 msk majonnäs
1/2 burk löjrom (1/2 burk motsvarar 40 g)
1 msk finskuren gräslök
2 skivor danskt rågbröd eller kavring
dillkvistar till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Silltallrik
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mjölkfri gubbröra
Betyg 2.1 av 5.122 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad