Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Betyg 3.1 av 5.
54 personer har röstat
0
Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

En riktigt läcker toast med underbart krämig och god spenat, toppat med äggula och parmesanost - och en lite svartpeppar från kvarn. Passar lika bra till vardags som till fredagsmyset. Snabbt, enkelt och gott!

Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Ingredienser

4 portioner
450 g  hackad spenat
1/2 - 1 msk  olivolja
2   vitlöksklyftor
1 dl  grädde
salt
nymalen svartpeppar
4   skivor ljust rostat bröd
4   äggulor
30 g  parmesan

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
54 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1334 KJ / 319 kCal
Fett23 g
Salt1.4 g
Kolhydrater15 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Salsa Verde med sotad lax och grönsallad
Betyg 3.3 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ärter med Wallenbergare
Betyg 2.9 av 5.
186 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ärtrisotto med rostad blomkål och dragon
Betyg 3.2 av 5.
76 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fish & Crisp med ugnsgrillade potatis och smöriga ärter
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Falafel med ärtdipp
Betyg 2.6 av 5.
359 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxqueneller i currygryta
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga