Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan
En riktigt läcker toast med underbart krämig och god spenat, toppat med äggula och parmesanost - och en lite svartpeppar från kvarn. Passar lika bra till vardags som till fredagsmyset. Snabbt, enkelt och gott!
Ingredienser
4 portioner
450 g hackad spenat
1/2 - 1 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 dl grädde
salt
nymalen svartpeppar
4 skivor ljust rostat bröd
4 äggulor
30 g parmesan
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Recept och bild från Findus.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1334 KJ / 319 kCal
Fett23 g
Salt1.4 g
Kolhydrater15 g
Protein12 g
Kommentarer