Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

54
0
Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

En riktigt läcker toast med underbart krämig och god spenat, toppat med äggula och parmesanost - och en lite svartpeppar från kvarn. Passar lika bra till vardags som till fredagsmyset. Snabbt, enkelt och gott!

Skriv ut
Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Ingredienser

4 portioner
450 g
hackad spenat
1/2 - 1 msk
olivolja
2
vitlöksklyftor
1 dl
grädde
-
salt
-
nymalen svartpeppar
4
skivor ljust rostat bröd
4
äggulor
30 g
parmesanost

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Recept och bild från Findus.

Vad tyckte du om receptet?

54

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1334 KJ / 319 kCal
Fett 23 g
Salt 1.4 g
Kolhydrater 15 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept