Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Betyg 3.1 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

En riktigt läcker toast med underbart krämig och god spenat, toppat med äggula och parmesanost - och en lite svartpeppar från kvarn. Passar lika bra till vardags som till fredagsmyset. Snabbt, enkelt och gott!

Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Ingredienser

4 portioner
450 g hackad spenat
1/2 - 1 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 dl grädde
salt
nymalen svartpeppar
4 skivor ljust rostat bröd
4 äggulor
30 g parmesan

Gör så här

Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1334 KJ / 319 kCal
Fett23 g
Salt1.4 g
Kolhydrater15 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Ärtrisotto med rostad blomkål och dragon
    Betyg 3.2 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Falafel med ärtdipp
    Betyg 2.6 av 5.359 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxqueneller i currygryta
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad