Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Många olika smaker i skön förening har du i denna läckra smörgås på ciabatta, pesto, mozzarella och lufttorkad skinka. Uteslut skinkan så blir den vegetarisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Ingredienser

4 portioner
2   ciabattabröd
4   ägg
2   buffelmozzarella (à 125 g)
4   kronärtskockshjärtan i olja (gärna grillade)
1 dl  grön pesto
8   skivor lufttorkad skinka
basilikablad till garnering
1 msk  olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri ciabatta.
Gör laktosfri: kontrollera brödet, använd ost lagrad mer än 3 månader och välj mjölkfri pesto.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet, välj mjölkfritt ostalternativ och mjölkfri pesto.
Gör äggfri: uteslut äggen, kontrollera brödet och peston.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pizza bianca med sardeller och citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med kantarellost och bresaola
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Libapizza med timjan och mozzarella
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga