Ägg- och pestociabatta med mozzarella

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Många olika smaker i skön förening har du i denna läckra smörgås på ciabatta, pesto, mozzarella och lufttorkad skinka. Uteslut skinkan så blir den vegetarisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Ingredienser

4 portioner
2 ciabattabröd
4 ägg
2 buffelmozzarella (à 125 g)
4 kronärtskockshjärtan i olja (gärna grillade)
1 dl grön pesto
8 skivor lufttorkad skinka
basilikablad till garnering
1 msk olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pizza bianca med sardeller och citron
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med kantarellost och bresaola
Betyg 4.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ratatouillesås, korv och mozzarellapizza
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kronärtskocksmacka
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad