Tjinuski med lingon i kransar
![Tjinuski med lingon i kransar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13271/cf_259/tjinuski_med_lingon_i_kransar.jpg)
Dessa krispiga kransar med lingon och varm kolasås är en underbar efterrätt. Medan kransarna svalnar så kokar du tjinuski och smakar av med ingefära. Servera den goda såsen med lingon i kransar och citronmelissblad och vaniljglass.
![Tjinuski med lingon i kransar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13271/cf_259/tjinuski_med_lingon_i_kransar.jpg)
Ingredienser
8 portioner
Kransar
100 g smör eller margarin
1 1/2 dl potatismjöl
1 1/2 dl vetemjöl
2 msk socker
Sås
3 dl vispgrädde
1 dl socker
1 dl sirap
2 msk smör eller margarin
1/2 tsk mald ingefära
Fyllning
4 dl frysta lingon
Garnering
citronmelissblad
Till servering
vaniljglass
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer