Tjinuski med lingon i kransar

Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Tjinuski med lingon i kransar

Dessa krispiga kransar med lingon och varm kolasås är en underbar efterrätt. Medan kransarna svalnar så kokar du tjinuski och smakar av med ingefära. Servera den goda såsen med lingon i kransar och citronmelissblad och vaniljglass.

Tjinuski med lingon i kransar

Ingredienser

8 portioner

Kransar

100 g smör eller margarin
1 1/2 dl potatismjöl
1 1/2 dl vetemjöl
2 msk socker

Sås

3 dl vispgrädde
1 dl socker
1 dl sirap
2 msk smör eller margarin
1/2 tsk mald ingefära

Fyllning

4 dl frysta lingon

Garnering

citronmelissblad

Till servering

vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ryska gnocchi med lufttorkad skinka
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetsraka med ryskt pålägg
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Finsk- ryskt syrligt rågbröd av surdeg
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gräslöksblini med skinka och gurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk rysk entré
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rysk fisk- och rödbetsgryta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga