Tjinuski med lingon i kransar

5
0
Tjinuski med lingon i kransar

Dessa krispiga kransar med lingon och varm kolasås är en underbar efterrätt. Medan kransarna svalnar så kokar du tjinuski och smakar av med ingefära. Servera den goda såsen med lingon i kransar och citronmelissblad och vaniljglass.

Skriv ut
Tjinuski med lingon i kransar

Ingredienser

8 portioner

Kransar

100 g
smör eller margarin
1 1/2 dl
potatismjöl
1 1/2 dl
vetemjöl
2 msk
socker

Sås

3 dl
vispgrädde
1 dl
socker
1 dl
sirap
2 msk
smör eller margarin
1/2 tsk
mald ingefära

Fyllning

4 dl
frysta lingon

Garnering

citronmelissblad

Till servering

vaniljglass
Under 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept