Ryska gnocchi med lufttorkad skinka

Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
0
Ryska gnocchi med lufttorkad skinka

Ryska gnocchi med lufttorkad skinka är en smakfull rätt där du gör din egen gnocchi på ricottaost, parmesanost, ägg, vetemjöl. Tillsammans med lufttorkad skinka, parmesan, rivet citronskal och färska örter skapar du en modern och högklassig middag.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Ryska gnocchi med lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
2   askar ricottaost (à 250 g)
1 1/2 dl  finriven parmesan
2   ägg
2 dl  vetemjöl
mjöl till utbakningen
2 msk  olivolja
3 krm  salt
nymalen svartpeppar

Till servering

100 g  lufttorkad skinka
1   citron (endast finrivet skal)
4 msk  riven parmesan
1 dl  plockade örter (t ex körvel, salvia eller basilika)

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomattarte på smördeg
Betyg 4.5 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Surdegstoast med örtricotta och stekta tomater
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Klassisk rysk entré
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mormors ryska sill
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blinier
Betyg 4.4 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga