Rödbetsraka med ryskt pålägg

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
0
Rödbetsraka med ryskt pålägg

Rödbetsraka med ryskt pålägg är en lunchrätt med distinkta smaker från öst. Det här ska du testa om du tycker om kapris, saltgurka, rödlök och förstås rödbetor.

Rödbetsraka med ryskt pålägg

Ingredienser

4 portioner
500 g rödbetor
2 ägg (medelstora)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk smör eller margarin
2 saltgurkor
1 rödlök
1 - 2 msk kapris (2 msk motsvarar ca 10-12 coctailkapris)
1 dl smetana (eller crème fraiche)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1000 KJ / 240 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräslöksblini med skinka och gurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mormors ryska sill
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rysk fisk- och rödbetsgryta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ryska sillen med honung och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga