Rödbetsraka med ryskt pålägg
![Rödbetsraka med ryskt pålägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13240/cf_259/rodbetsraka_med_ryskt_palagg.jpg)
Rödbetsraka med ryskt pålägg är en lunchrätt med distinkta smaker från öst. Det här ska du testa om du tycker om kapris, saltgurka, rödlök och förstås rödbetor.
![Rödbetsraka med ryskt pålägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13240/cf_259/rodbetsraka_med_ryskt_palagg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g rödbetor
2 ägg (medelstora)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk smör eller margarin
2 saltgurkor
1 rödlök
1 - 2 msk kapris (2 msk motsvarar ca 10-12 coctailkapris)
1 dl smetana (eller crème fraiche)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1000 KJ / 240 kCal
Fett18 g
Kommentarer