Tiramisu med fläder och bär

17
0
Tiramisu med fläder och bär

En italiensk klassiker i ny tappning, serverad i ugnsform eller i glas om du hellre vill det. Fläder ger tiramisun en lätt blommig smak. Garnera med färska bär och pudra över florsocker vid servering.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Tiramisu med fläder och bär

Ingredienser

8 portioner
3
äggulor
1/2 dl
strösocker
1/2 tsk
vaniljpulver
250 g
mascarponeost
2 msk
koncentrerad flädersaft eller fläderlikör
2 dl
vispgrädde
2 dl
blandade färska bär

Kex

20
savoiardikex
ca 2 dl
koncentrerad flädersaft eller fläderlikör

Till garnering

färska bär
florsocker

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria savoiardikex.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1989 KJ / 474 kCal
Fett 24 g
Salt 0.14 g
Kolhydrater 56 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept