Tiramisu i glas

Betyg 4.6 av 5.
94 personer har röstat
23
Tiramisu i glas

Tiramisu är en klassisk italiensk dessert som är mångas favorit. Gör den i portionsglas så blir den extra fin att bjuda på. Täck savoiardikex med en kräm på ägg, mascarpone, Amaretto och socker. Godast blir den om du gör den några timmar i förväg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Tiramisu i glas

Ingredienser

4 portioner
2   äggulor
1   burk mascarpone (à 250 g)
2 msk  Amaretto, konjak eller rom
2   äggvitor
1/2 dl  strösocker
8   savoiardikex
3/4 dl  kall espresso eller starkt kaffe
kakao att pudra över

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
94 personer har röstat

Kommentarer

Hela nyårssällskapet älskade den!

Mia

2023-01-02

Fantastisk god!

Agneta

2022-12-30

Verkligen supergott!

Elisabeth

2022-10-01

Näringsvärde per portion

Energi2263 KJ / 541 kCal
Fett19 g
Salt0.9 g
Kolhydrater74 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Tiramisu med Baileys
Betyg 2.7 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med marsalavin
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu-mousse med likörespresso
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu för många
Betyg 2.6 av 5.
513 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu
Betyg 3.4 av 5.
417 personer har röstat
Över 60 min att tillaga