Jordgubbstiramisu

Tiramisu har du kanske ätit förut, men aldrig såhär! En somrig och svensk version av tiramisu i glas där lager av mascarponekräm varvas med jordgubbar och fläder. En festlig och annorlunda dessert som är enkel att göra.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1073 KJ / 256 kCal
Fett15 g
Salt0.1 g
Kolhydrater24 g
Protein3 g
Kommentarer
Hade glömt köpa flädersaft, så jag använde bara amaretto. Blev jättegott!
Åsa
2025-06-29Hej! Om man förbereder utan jordgubbarna och serverar dem till istället för i, borde väl gå bra? Anna
Anna
2024-06-15Hej Anna! Ja, det kommer att gå fint och blir ju lika gott det! Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-06-17Hej. Kan man göra i en form i stället för glas? Det går ju lite fortare. Hur stor form i så fall? Kristina
Kristina
2023-05-07Hej Kristina! Det går bra. Vi tror att en form som är ca 20x15 cm blir lagom. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2023-05-12