Tiramisu med blodapelsin och mynta

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tiramisu med blodapelsin och mynta

Mjuk, krämig och superfräsch tiramisu med härlig smak av blodapelsin. Kexen får extra mycket apelsinsmak när apelsinsaften blandas med kaffet. Låt efterrätten stelna i kylskåpet, gärna över natten. Pudra kakao över och servera tiramisun med fina blodapelsinklyftor.

Tiramisu med blodapelsin och mynta

Ingredienser

4 portioner
2 äggvita
1/2 dl strösocker
2 äggulor
1 förp mascarpone (à 250 g)
2 blodapelsiner
2 msk apelsinsaft alt cointreau eller rom
3/4 dl kall espresso eller strakt kaffe
8 savoiardikex
kakao (att pudra över)
2 kvistar mynta

Gör så här

05:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1769 KJ / 423 kCal
Fett24 g
Salt1 g
Kolhydrater39 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Tiramisu i glas
Betyg 4.6 av 5.130 personer har röstat
Receptet har 30 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med Baileys
Betyg 2.7 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med marsalavin
Betyg 4.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med bär
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu-mousse med likörespresso
Betyg 3.7 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu rulltårta
Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad