Tiramisu med blodapelsin och mynta

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tiramisu med blodapelsin och mynta

Mjuk, krämig och superfräsch tiramisu med härlig smak av blodapelsin. Kexen får extra mycket apelsinsmak när apelsinsaften blandas med kaffet. Låt efterrätten stelna i kylskåpet, gärna över natten. Pudra kakao över och servera tiramisun med fina blodapelsinklyftor.

Tiramisu med blodapelsin och mynta

Ingredienser

4 portioner
2 äggvita
1/2 dl strösocker
2 äggulor
1 förp mascarpone (à 250 g)
2 blodapelsiner
2 msk apelsinsaft alt cointreau eller rom
3/4 dl kall espresso eller strakt kaffe
8 savoiardikex
kakao (att pudra över)
2 kvistar mynta

Gör så här

05:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1769 KJ / 423 kCal
Fett24 g
Salt1 g
Kolhydrater39 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Tiramisu med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu i glas
Betyg 4.6 av 5.125 personer har röstat
Receptet har 29 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Olsson & Barcks tiramisu
Betyg 2.5 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med Baileys
Betyg 2.7 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med marsalavin
Betyg 4.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med bär
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad