Tiramisu med blodapelsin och mynta

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Tiramisu med blodapelsin och mynta

Mjuk, krämig och superfräsch tiramisu med härlig smak av blodapelsin. Kexen får extra mycket apelsinsmak när apelsinsaften blandas med kaffet. Låt efterrätten stelna i kylskåpet, gärna över natten. Pudra kakao över och servera tiramisun med fina blodapelsinklyftor.

Tiramisu med blodapelsin och mynta

Ingredienser

4 portioner
2   äggvita
1/2 dl  strösocker
2   äggulor
1   förp mascarpone (à 250 g)
2   blodapelsiner
2 msk  apelsinsaft alt cointreau eller rom
3/4 dl  kall espresso eller strakt kaffe
8   savoiardikex
kakao (att pudra över)
2   kvistar mynta

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1769 KJ / 423 kCal
Fett24 g
Salt1 g
Kolhydrater39 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Tiramisu i glas
Betyg 4.6 av 5.
114 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu för många
Betyg 2.6 av 5.
518 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med Baileys
Betyg 2.7 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu-mousse med likörespresso
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med marsalavin
Betyg 4.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med bär
Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga