Tiramisu med blodapelsin och mynta

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tiramisu med blodapelsin och mynta

Mjuk, krämig och superfräsch tiramisu med härlig smak av blodapelsin. Kexen får extra mycket apelsinsmak när apelsinsaften blandas med kaffet. Låt efterrätten stelna i kylskåpet, gärna över natten. Pudra kakao över och servera tiramisun med fina blodapelsinklyftor.

Tiramisu med blodapelsin och mynta

Ingredienser

4 portioner
2 äggvita
1/2 dl strösocker
2 äggulor
1 förp mascarpone (à 250 g)
2 blodapelsiner
2 msk apelsinsaft alt cointreau eller rom
3/4 dl kall espresso eller strakt kaffe
8 savoiardikex
kakao (att pudra över)
2 kvistar mynta

Gör så här

05:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1769 KJ / 423 kCal
Fett24 g
Salt1 g
Kolhydrater39 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Tiramisu i glas
    Betyg 4.7 av 5.134 personer har röstat
    Receptet har 32 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tiramisu med Baileys
    Betyg 2.7 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tiramisu med marsalavin
    Betyg 4.6 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tiramisu med blodapelsin
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tiramisu
    Betyg 3.6 av 5.528 personer har röstat
    Receptet har 73 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Olsson & Barcks tiramisu
    Betyg 2.5 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad