Tiramisu

Gör din egen lyxiga tiramisu med detta härliga recept! Häll ner len mascarpone- och äggsmet i en form där botten är täckt av smakliga, espressodoppade och spetsade savoiardikex. Ställ in i kylen över natten och servera tiramisun pudrad med kakao och färska hallon.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Gör så här
Observera att tiramisun kräver minst fem timmar i kylen (gärna över natten).
05:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1686 KJ / 403 kCal
Fett27 g
Salt0.5 g
Kolhydrater32 g
Protein6 g
Kommentarer
73 stVad är det gamla receptet, gjort det så många gånger innan , var så krämig då, nu väldig rinnig så tråkigt 😢
Kerstin
Hej Kerstin! Den ändring som är gjord i det här receptet är att amaretton är flyttad till att den ska blandas i kaffet istället för mascarponekrämen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Gjorde med glutenfria savoiardikex, funkade super! Krämig och god. Krävdes mer vätska till kexen men blev absolut inte för blött.
Emma
Tyvärr blev den sämre efter att ni ändrade receptet :( Har alltid gjort eran tiramisu till olika tillställningar. Nu är den bara rinnig, god, men rinnig tyvärr.
Patricia