Timjansstekt potatis med rostas och getost

Ett färggrant och smakrikt recept där saftiga bitar rostas serveras med tillbehör som timjanstekt potatis, solroskärnor, körsbärstomater, babyspenat och krämigt syrlig getost. En middagsupplevelse utöver det vanliga med en tillagningstid på under 30 minuter!
 Ett recept från: 
 ICAs matkasse  v 39 2014

Ingredienser
2 portioner
2 msk hackad färsk timjan
450 g förkokt potatis
2 tsk olivolja
 salt
 peppar
2 msk rostade solroskärnor
1 dl smulad getost (1 dl motsvarar ca 50 g)
250 g färska körsbärstomater
ca 250 g rostas
1/2  påse babyspenat (à 65 g)
1 msk balsamvinäger
Gör så här
00:12:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2155 KJ / 517 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater43.6 g
Protein39 g

Kommentarer
2 stSupergott! Det tar däremot tid, passar bra till helgen.
Karin
Smaskens! God texturer med mjuk getost och knapriga rostade solrosfrön.
Karin