Spenatpaj med getost
En suveränt god paj som med ingredienser som spenat, getost, oliver och tomat tar dig med till Medelhavet. Servera gärna pajen med en fräsch grönsallad till.
Ingredienser
8 portioner
Pajdeg
8 dl vetemjöl
300 g margarin eller smör
1 dl kallt vatten
Fyllning
800 g bladspenat
3 vitlöksklyftor
20 marinerade soltorkade tomater
400 g getost
1 burk oliver (à 500 g)
Äggstanning
8 ägg
8 dl mjölk
2 tsk salt
2 krm malen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mmm super god, skall pröva med hälften getost och hälften ädelost nästa gång.
Helena
2014-01-06Jag bytte också getosten mot fetaost och serverade på min födelsedagsfest. MYCKET populärt, jag hann knappt smaka nåt själv... :)
Ninni
2008-02-27Vansinnigt god paj som jag m.fl blev bjudna på i går, fast getosten var utbytt till fetaost istället. Mums :)
Nina
2006-12-10