Spenatpaj med getost

Betyg 3.6 av 5.
34 personer har röstat
3
Spenatpaj med getost

En suveränt god paj som med ingredienser som spenat, getost, oliver och tomat tar dig med till Medelhavet. Servera gärna pajen med en fräsch grönsallad till.

Spenatpaj med getost

Ingredienser

8 portioner

Pajdeg

8 dl vetemjöl
300 g margarin eller smör
1 dl kallt vatten

Fyllning

800 g bladspenat
3 vitlöksklyftor
20 marinerade soltorkade tomater
400 g getost
1 burk oliver (à 500 g)

Äggstanning

8 ägg
8 dl mjölk
2 tsk salt
2 krm malen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Mmm super god, skall pröva med hälften getost och hälften ädelost nästa gång.

Helena

2014-01-06

Jag bytte också getosten mot fetaost och serverade på min födelsedagsfest. MYCKET populärt, jag hann knappt smaka nåt själv... :)

Ninni

2008-02-27

Vansinnigt god paj som jag m.fl blev bjudna på i går, fast getosten var utbytt till fetaost istället. Mums :)

Nina

2006-12-10

Testa liknande recept

Tomat- och spenatpaj med getost
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Paj med rödbetor, getost och lax
Betyg 3.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Getost- och spenatpaj med kikärtor
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsstekt kyckling med gulbetor och getost
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostad auberginesallad med getost och kikärtor
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Getostpaj med rosmarin och rödbetor
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga