Denna härliga timjankyckling med den utsökta rucolasåsen är ett gott middagsalternativ. Servera kycklingen till en härlig italiensk spaghetti eller tagliatelle. Garnera med lite ruccola och körsbärstomater.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2006
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, t ex Parmigiano-Reggiano, eller svensk lagrad ost.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut parmesanen eller ersätt med mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emma
2007-07-13Supergott och lägglagat. Hade örtsalt i pastaröran vilket blev bra. Gjorde dock mer av "såsen" än vad som står i receptet, ca dubbel sats.
Helena
2006-06-15Jag använde solrosfrön istället för pinjenötter. Och så saltade jag en del efteråt, annars var det lite dåligt sting i det hela.