Spetskål i sesammajonnäs

Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
0
Spetskål i sesammajonnäs

Spetskål i sesammajonnäs är en asieninspirerad variant av coleslaw. Rostade sesamfrön och röd chili ger hetta och smak till majonnäsen. Den krämiga kålsalladen går snabbt att tillaga och smakar utmärkt till grillat fläskkött och smakrika korvar.

Spetskål i sesammajonnäs

Ingredienser

4 portioner
300 g  spetskål
1/2 tsk  salt
1 tsk  vitvinsvinäger
2 msk  sesamfrö (gärna både vita och svarta)
1/2 - 1   röd peppar
2 dl  majonnäs
1   ask solrosskott

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1737 KJ / 415 kCal
Fett40.8 g
Salt1.2 g
Kolhydrater6.1 g
Protein5.2 g

Testa liknande recept

Het cole slaw
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjancoleslaw
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kimchi slaw med sesam
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad chorizo med senapscoleslaw
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga