Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Coleslaw med rödkål

Testa att göra coleslaw på rödkål! Allt du behöver är rödkål, äpplen, lättcrème fraiche, äppelcidervinäger, dijonsenap, strösocker och pepparrot. Servera coleslawen kall som tillbehör till maten eller ät bara som den är!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och skär dem i skivor och sedan i bitar.
  2. Blanda ihop övriga ingredienser. Blanda såsen med kålen och äpplena. Låt salladen stå i kylen i några timmar.

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: byt crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 10
  • ca 300 g rödkål
  • 2 äpplen
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 msk strösocker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 msk riven pepparrot
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare