Coleslaw med rödkål
Testa att göra coleslaw på rödkål! Allt du behöver är rödkål, äpplen, crème fraiche, äppelcidervinäger, dijonsenap, strösocker och pepparrot. Servera coleslawen kall som tillbehör till maten eller ät bara som den är!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005
Ingredienser
10 portioner
ca 300 g rödkål
2 äpplen
2 dl lätt crème fraiche
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk dijonsenap
1/2 msk strösocker
1/2 tsk salt
1 msk riven pepparrot
1/2 kruka persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi246 KJ / 59 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g
Kommentarer
Pepparrot kan bytas mot riven ingefära.
Maria
2020-12-22Bra, men jag lägger till Kung Markatta russin och Ica livs valnötter
Eva-kajsa
2016-11-08En klar favorit, inte bara till julbordet.
Mona
2014-12-08