Coleslaw med rödkål

Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat
7
Coleslaw med rödkål

Testa att göra coleslaw på rödkål! Allt du behöver är rödkål, äpplen, crème fraiche, äppelcidervinäger, dijonsenap, strösocker och pepparrot. Servera coleslawen kall som tillbehör till maten eller ät bara som den är!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Coleslaw med rödkål

Ingredienser

10 portioner
ca 300 g rödkål
2 äpplen
2 dl lätt crème fraiche
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk dijonsenap
1/2 msk strösocker
1/2 tsk salt
1 msk riven pepparrot
1/2 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat

Kommentarer

Pepparrot kan bytas mot riven ingefära.

Maria

2020-12-22

Bra, men jag lägger till Kung Markatta russin och Ica livs valnötter

Eva-kajsa

2016-11-08

En klar favorit, inte bara till julbordet.

Mona

2014-12-08

Näringsvärde per portion

Energi246 KJ / 59 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Holys red slaw
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig vintersallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålsslaw med soja och sesamfrö
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julens pizzasallad
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig rödkålssallad
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålssallad med äpple
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga