Timjancoleslaw

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Timjancoleslaw

Genom att först salta ur kålen blir den mjäll och krispig på en och samma gång – och lagom salt. Blanda vitkålen med äpple, äppelcidervinäger, färsk timjan och en riktigt god majonnäs för en fräsch coleslaw med örtig touch. Gott till burgare, ribs och grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Timjancoleslaw

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk vitkål eller spetskål
1 tsk salt
1 litet äpple
2 dl majonnäs
3 msk finhackad färsk timjan
1 msk äppelcidervinäger
peppar
strösocker

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 387 kCal
Fett38 g
Salt2 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Coleslaw med rödkål
    Betyg 3.4 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad chorizo med senapscoleslaw
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Spetskål i sesammajonnäs
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw med cheddar och örter
    Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het cole slaw
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Holys red slaw
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad