Timjancoleslaw

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Timjancoleslaw

Genom att först salta ur kålen blir den mjäll och krispig på en och samma gång – och lagom salt. Blanda vitkålen med äpple, äppelcidervinäger, färsk timjan och en riktigt god majonnäs för en fräsch coleslaw med örtig touch. Gott till burgare, ribs och grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Timjancoleslaw

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk vitkål eller spetskål
1 tsk salt
1 litet äpple
2 dl majonnäs
3 msk finhackad färsk timjan
1 msk äppelcidervinäger
peppar
strösocker

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 387 kCal
Fett38 g
Salt2 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Het cole slaw
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Coleslaw, grundrecept
Betyg 2.5 av 5.158 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ananascoleslaw
Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Coleslaw med äpple
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Carolina sweet slaw
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad