Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök

Betyg 3.2 av 5.
101 personer har röstat
1
Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök

En smakrik favorit som har en given plats på mingelfesten. Röran gjord på handskalade räkor, aioli och gräslök är ett tillbehör som går snabbt att röra ihop och passar utmärkt till krispiga rågcrostinis. Perfekt till nyår, studentfesten eller vid alla tillfällen då du vill bjuda på goda snittar.

Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök

Ingredienser

6 portioner
2 dl handskalade räkor
3 msk aioli
2 msk hackad gräslök
1/2 - 1 tsk vitvinsvinäger
salt och peppar efter smak
6 st rågcrostini med havssalt och olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
101 personer har röstat

Kommentar

För mycket kolhydrater.

Pär

2016-08-09

Näringsvärde per portion

Energi475 KJ / 113 kCal
Fett6.9 g
Salt1.56 g
Kolhydrater7 g
Protein5.5 g

Testa liknande recept

Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon
Betyg 3.1 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor
Betyg 3.2 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skagensnittar toppade med löjrom
Betyg 3 av 5.
166 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 15 min att tillaga