Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor

Betyg 3.2 av 5.
80 personer har röstat
0
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor

Panik över vad du ska bjuda gästerna på? Lugn, här är ett enkelt recept på små munsbitar av råcrostini med gravad lax och en frisk smak av citron. Perfekt att bjuda på när du vill ha något lätt och festligt som också går snabbt att svänga ihop.

Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor

Ingredienser

6 portioner
3   skivor gravad lax
1   citron
2 msk  rostade solroskärnor
salt och peppar efter smak
6 st  rågcrostini med chili

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
80 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi440 KJ / 105 kCal
Fett4.6 g
Salt1.9 g
Kolhydrater8.8 g
Protein6.5 g

Testa liknande recept

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Gravad lax med fänkål och grapefrukt
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga