Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor

80
0
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor

Panik över vad du ska bjuda gästerna på? Lugn, här är ett enkelt recept på små munsbitar av råcrostini med gravad lax och en frisk smak av citron. Perfekt att bjuda på när du vill ha något lätt och festligt som också går snabbt att svänga ihop.

Skriv ut
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor

Ingredienser

6 portioner
3
skivor gravad lax
1
citron
2 msk
rostade solroskärnor
-
salt och peppar efter smak
6 st
rågcrostini med chili

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

80

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 440 KJ / 105 kCal
Fett 4.6 g
Salt 1.9 g
Kolhydrater 8.8 g
Protein 6.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept