Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Betyg 3.1 av 5.
98 personer har röstat
0
Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Kombinationen sikrom och färskost på rågcrostini är ett lyxigt tilltugg som är snabbt och enkelt att göra. Passar även som en lättare förrätt eller som tillbehör till exempelvis till grön ärtsoppa. Om du vill lyxa till det ytterligare, servera gärna ett glas kallt bubbel till.

Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Ingredienser

6 portioner
1 dl färskost
1/2 dl crème fraiche
1 msk olivolja
salt och peppar efter smak
6 st rågcrostini med havssalt och olivolja
100 g sikrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
98 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi648 KJ / 155 kCal
Fett10.9 g
Salt1.87 g
Kolhydrater7.7 g
Protein6.2 g

Testa liknande recept

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med rensteksröra och krasse
Betyg 3.2 av 5.
116 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon
Betyg 3.1 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga