Tilltugg med färskost toppad med sikrom

98
0
Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Kombinationen sikrom och färskost på rågcrostini är ett lyxigt tilltugg som är snabbt och enkelt att göra. Passar även som en lättare förrätt eller som tillbehör till exempelvis till grön ärtsoppa. Om du vill lyxa till det ytterligare, servera gärna ett glas kallt bubbel till.

Skriv ut
Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Ingredienser

6 portioner
1 dl
färskost
1/2 dl
crème fraiche
1 msk
olivolja
-
salt och peppar efter smak
6 st
rågcrostini med havssalt och olivolja
100 g
sikrom

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt färskosten till ett mjölkfritt färskostalternativ.
Gör laktosfri: byt till laktosfri créme fraiche och laktosfri färskost.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

98

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 648 KJ / 155 kCal
Fett 10.9 g
Salt 1.87 g
Kolhydrater 7.7 g
Protein 6.2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept