Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Betyg 3.1 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Kombinationen sikrom och färskost på rågcrostini är ett lyxigt tilltugg som är snabbt och enkelt att göra. Passar även som en lättare förrätt eller som tillbehör till exempelvis till grön ärtsoppa. Om du vill lyxa till det ytterligare, servera gärna ett glas kallt bubbel till.

Tilltugg med färskost toppad med sikrom

Ingredienser

6 portioner
1 dl färskost
1/2 dl crème fraiche
1 msk olivolja
salt och peppar efter smak
6 st rågcrostini med havssalt och olivolja
100 g sikrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.98 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi648 KJ / 155 kCal
Fett10.9 g
Salt1.87 g
Kolhydrater7.7 g
Protein6.2 g

Testa liknande recept

Crostini med rensteksröra och krasse
Betyg 3.2 av 5.116 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.301 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.93 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon
Betyg 3.1 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad