Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Snabbare snittar än så här är nog svårt att hitta. Rör ihop röd pesto, finhackade hasselnötter och Västerbottensost och vips har du en läcker röra att lägga upp på dina rågcrostinis. Smaken från de soltorkade tomaterna i peston blandar sig väl med sältan från Västerbottensosten.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda allt, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ca 1 msk röra på varje crostini.
  3. Dekoration: Garnera med hasselnötter.

För alla

Innehåller gluten och mjölkprotein, fri från ägg och laktos.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 dl röd pesto
  • 1/2 dl skalade och finhackade hasselnötter
  • 1/2 dl riven Västerbottensost
  • salt och peppar efter smak
  • 6 st rågcrostini med chili
Dekoration
  • ca 1 msk hackade hasselnötter
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 733 kJ / 175 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept