Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

49
0
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Snabbare snittar än så här är nog svårt att hitta. Rör ihop röd pesto, finhackade hasselnötter och Västerbottensost och vips har du en läcker röra att lägga upp på dina rågcrostinis. Smaken från de soltorkade tomaterna i peston blandar sig väl med sältan från osten.

Skriv ut
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Ingredienser

6 portioner
1/2 dl
skalade och finhackade hasselnötter
1/2 dl
riven Västerbottensost
1 dl
röd pesto
-
salt och peppar
6 st
rågcrostini med chili

Dekoration

ca 1 msk
hackade hasselnötter

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria kex till servering.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

49

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 733 KJ / 175 kCal
Fett 13.5 g
Salt 1.13 g
Kolhydrater 8.7 g
Protein 4.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept