UNDER 15 MIN | Enkel

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost

Snabbare snittar än så här är nog svårt att hitta. Rör ihop röd pesto, finhackade hasselnötter och Västerbottensost och vips har du en läcker röra att lägga upp på dina rågcrostinis. Smaken från de soltorkade tomaterna i peston blandar sig väl med sältan från osten.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka nötterna och riv osten, blanda med peston, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ca 1 msk röra på varje crostini.
  3. Dekoration: Garnera med hasselnötter.

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria kex till servering.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1/2 dl skalade och finhackade hasselnötter
  • 1/2 dl riven Västerbottensost
  • 1 dl röd pesto
  • salt och peppar
  • 6 st rågcrostini med chili
Dekoration
  • ca 1 msk hackade hasselnötter

Näringsvärde
Per portion

Energi 733 kJ / 175 kCal