UNDER 30 MIN | Enkel

Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon

Variera ostbrickan med rågcrostini och en härlig blåmögeloströra! Genom att kombinera sött och salt kan du med enkla knep höja smakupplevelsen. Kombinationen av sältan från baconet och blåmögelosten och sötman från päronet är ljuvlig och faller de flesta i smaken.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Smula blåmögelosten och blanda med det rivna päronet.
  2. Lägg på 1/2 msk på varje crostini. Garnera med knaperstekt bacon.

För alla

Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 100 g blåmögelost
  • 1/2 dl knaperstekt hackat bacon
  • 1/2 - 1 moget, skalat och grovrivet päron
  • vitpeppar efter smak
  • 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja

Näringsvärde
Per portion

Energi 583 kJ / 139 kCal