Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon
Variera ostbrickan med rågcrostini och en härlig blåmögeloströra! Genom att kombinera sött och salt kan du med enkla knep höja smakupplevelsen. Kombinationen av sältan från baconet och blåmögelosten och sötman från päronet är ljuvlig och faller de flesta i smaken.
Ingredienser
6 portioner
100 g blåmögelost
1/2 dl knaperstekt hackat bacon
1/2 - 1 moget, skalat och grovrivet päron
vitpeppar efter smak
6 st rågcrostini med havssalt och olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi583 KJ / 139 kCal
Fett8.6 g
Salt0.59 g
Kolhydrater9.3 g
Protein5.5 g
Kommentar
Det här kommer jag att fixa till. Det verkar vara gott.
Britta
2016-12-28