Skagensnittar toppade med löjrom

166
0
Skagensnittar toppade med löjrom

En klassisk förrätt som påminner om sommar, böljande hav och salta stänk. Skagenröran är enkel och tacksam att förbereda i god tid innan servering. Lägg upp röran på rågcrostinin strax innan servering och servera som knapriga tilltugg före maten med öl eller ett glas bubbel eller som små munsbitar på buffébordet.

Skriv ut
Skagensnittar toppade med löjrom

Ingredienser

6 portioner
2 dl
handskalade räkor
3 msk
majonnäs
2 msk
hackad dill
1/2 - 1 tsk
vitvinsvinäger
-
salt och peppar efter smak
6 st
rågcrostini med chili
30 g
löjrom
-
dillkvist för dekoration

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos och  mjölkprotein.
Gör äggfri: välj en äggfri majonnäs.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

166

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 499 KJ / 119 kCal
Fett 7 g
Salt 0.67 g
Kolhydrater 7.1 g
Protein 6.7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept