Skagensnittar toppade med löjrom

166
0
Skagensnittar toppade med löjrom

En klassisk förrätt som påminner om sommar, böljande hav och salta stänk. Skagenröran är enkel och tacksam att förbereda i god tid innan servering. Lägg upp röran på crostinin strax innan servering och servera som knapriga tilltugg före maten med öl eller ett glas bubbel eller som små munsbitar på buffébordet.

Skagensnittar toppade med löjrom

Ingredienser

6 portioner
2 dl handskalade räkor
3 msk majonnäs
2 msk hackad dill
1/2 - 1 tsk vitvinsvinäger
salt och peppar efter smak
6 st crostini gärna rågcrostini
30 g löjrom
dillkvist för dekoration

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos och  mjölkprotein.
Gör äggfri: välj en äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

166

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 499 KJ / 119 kCal
Fett 7 g
Salt 0.67 g
Kolhydrater 7.1 g
Protein 6.7 g
Läs mer om näringsvärden