Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kyckling Tikka Masala

Snabblagad rätt med kyckling och smakrik asiatisk sås som serveras med ris.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 10, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i tärningar.
  3. Bryn kycklingen i oljan, tillsätt löken och stek några minuter.
  4. Häll på Tikka Masalasåsen och tomaterna. Sjud i ca 5 minuter.
  5. Vänd ner spenaten och smaksätt med salt och peppar.
  6. Servera kycklinggrytan med ris.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tikka masalasåsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein). I övrigt är rätten fri från gluten (använd ris) och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris eller annat gryn
  • 1 gul lök
  • 2 tomater
  • 600 g strimlad kycklingfilé
  • 2 msk olja
  • 1 burk tikka masala cooking sauce (à 490 g)
  • 1 påse bladspenat (à 65 g)
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1781 kJ / 425 kCal