Kyckling tikka masala
Den här kyckling tikka masala är en snabblagad indisk vardagsfavorit. Grytan görs med kyckling, lök och tomater. Använd färdig matlagningssås för bästa smaken och servera gärna med både koriander och naanbröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2012
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 gul lök
3 tomater
500 g strimlad kycklingfilé
2 msk olja
1 förp Patak's tikka masala matlagningssås (à ca 450 g)
1 dl vatten
1 förp bladspenat (à 65 g)
salt
peppar
Serveringsförslag
naanbröd
koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Njae ganska smaklöst. Gjort tikka masala tidigare med kryddmix och detta på burk smakade inte mycket. Vi fick hälla i en del extra. Övrigt så helt okej.
Sofie
2023-11-23UNDERBART😃🌟👍🏻
Carl-henrik
2023-11-09Riktigt bra o snabbt vardagsrecept. All tre barnen gillade det.
Matilda
2020-05-18