Thaisoppa med kycklingbullar och böngroddar

3
2
Thaisoppa med kycklingbullar och böngroddar

Rykande varm och alldeles lagom kryddig är thaisoppan som du gör av färdig soppa som bara värms. Hemmagjorda kycklingbullar, morötter, salladslök och böngroddar passar perfekt i soppan.

Thaisoppa med kycklingbullar och böngroddar

Ingredienser

4 portioner
1 ägg
1 msk japansk soja
1 msk röd currypasta
1 tsk salt
1 vitlöksklyfta
3/4 dl vatten
3/4 dl ströbröd
400 g kycklingfärs
2 msk neutral rapsolja
2 förp thaisoppa (à 5 dl)
300 g morötter
1 förp salladslök (à 125 g)
1 kruka koriander
1/2 ask färska böngroddar (à 100 g)

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Emelie

2021-12-08

Supergod, gott o enkelt. Kommer göras fler gnr. Så fräsch rätt.

Susanne

2021-11-24

Jättegott! Jag la till paprika också. Det här gör vi fler gånger. :)