Thaisoppa med kycklingbullar och böngroddar

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
2
Thaisoppa med kycklingbullar och böngroddar

Rykande varm och alldeles lagom kryddig är thaisoppan som du gör av färdig soppa som bara värms. Hemmagjorda kycklingbullar, morötter, salladslök och böngroddar passar perfekt i soppan.

Thaisoppa med kycklingbullar och böngroddar

Ingredienser

4 portioner
1   ägg
1 msk  japansk soja
1 msk  röd currypasta
1 tsk  salt
1   vitlöksklyfta
3/4 dl  vatten
3/4 dl  ströbröd
400 g  kycklingfärs
2 msk  neutral rapsolja
2   förp thaisoppa (à 5 dl)
300 g  morötter
1   förp salladslök (à 125 g)
1   kruka koriander
1/2   ask färska böngroddar (à 100 g)

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.



Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Supergod, gott o enkelt. Kommer göras fler gnr. Så fräsch rätt.

Emelie

2021-12-08

Jättegott! Jag la till paprika också. Det här gör vi fler gånger. :)

Susanne

2021-11-24

Testa liknande recept

Ramen med röd curry och kycklingbullar
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabb thaigryta
Betyg 4.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfärsbiffar grön curry med rostade rotfrukter
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokosramen med kycklingfärs
Betyg 3.7 av 5.
58 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingpaté med soltorkad tomat och basilika
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med kycklingbullar i krämig pepparsås
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga