Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad
Den här snabblagade rätten kräver inte särskilt mycket arbete utan klarar sig själv i ugnen och på spisen medan du kan göra annat en stund. Fisken och polentan serveras med en krispig sallad med syra från citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2012
Ingredienser
4 portioner
600 g hokifiléer
4 port polenta
1 kycklingbuljongtärning eller fond (1 tärning motsvarar 1 1/2 msk fond)
1 förp majskorn (à 340 g)
salt
peppar
1 kruka dill
1 msk smör
Syrlig spenatsallad
1/2 förp salladslökar (1/2 förp motsvarar ca 4 st lökar)
150 g sockerärtor
100 g spenat
1 citron
1/2 msk olivolja
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1984 KJ / 474 kCal
Fett6.9 g
Kolhydrater57.7 g
Protein40.4 g
Kommentar
Detta var bland det tråkigaste jag har ätit! Jag gillar generellt era recept, men aldrig stött på något så tråkigt som detta.
David
2020-06-16Oj! Tack för din synpunkt, tråkiga middagar slipper man ju gärna men roligt att du tidigare hittat recept du gillar. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-06-17