Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad

Den här snabblagade rätten kräver inte särskilt mycket arbete utan klarar sig själv i ugnen och på spisen medan du kan göra annat en stund. Fisken och polentan serveras med en krispig sallad med syra från citron.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2012

Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad

Ingredienser

4 portioner
600 g hokifiléer
4 port polenta
1 kycklingbuljongtärning eller fond (1 tärning motsvarar 1 1/2 msk fond)
1 förp majskorn (à 340 g)
salt
peppar
1 kruka dill
1 msk smör

Syrlig spenatsallad

1/2 förp salladslökar (1/2 förp motsvarar ca 4 st lökar)
150 g sockerärtor
100 g spenat
1 citron
1/2 msk olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Detta var bland det tråkigaste jag har ätit! Jag gillar generellt era recept, men aldrig stött på något så tråkigt som detta.

David

2020-06-16

Oj! Tack för din synpunkt, tråkiga middagar slipper man ju gärna men roligt att du tidigare hittat recept du gillar. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-06-17

Näringsvärde per portion

Energi1984 KJ / 474 kCal
Fett6.9 g
Kolhydrater57.7 g
Protein40.4 g

Testa liknande recept

Thailändsk soppgryta
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt hoki med majsmos
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hokifilé med majs och salladslök
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga