Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fiskgratäng Thai

Det tar inte lång tid att föra tankarna till Thailand. Du tillagar bara den här lysande fiskgrytan med krispiga wokgrönsaker, salladslökar och thailändska kryddor. Gratängen tillsammans med kladdigt jasminris är hissnande gott.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg (de tinade) fiskblocken i en ugnssäker form. Strö salt över fisken. Täck fisken med wokgrönsakerna. Fördela thai-grytbasen över.
  3. Ställ in mitt i ugnen i 20 minuter. Strimla salladslöken fint och strö över. Servera med jasminris.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i grytbasen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 paket frysta, tinade fiskfiléer (t ex sej, à 400 g)
  • 1 paket frysta wokgrönsaker (à 550 g)
  • 1 burk thailändsk grytbas (t ex Massaman, à 400 ml)
  • 4 salladslökar
  • 1 tsk salt
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?