Fiskgratäng Thai

Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
7
Fiskgratäng Thai

Det tar inte lång tid att föra tankarna till Thailand. Du tillagar bara den här lysande fiskgrytan med krispiga wokgrönsaker, salladslökar och thailändska kryddor. Gratängen tillsammans med kladdigt jasminris är hissnande gott.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2009

Fiskgratäng Thai

Ingredienser

4 portioner
2 paket frysta, tinade fiskfiléer (t ex sej, à 400 g)
1 paket frysta wokgrönsaker (à 550 g)
1 burk thailändsk grytbas (t ex Massaman, à 400 ml)
4 salladslökar
1 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Synd att kalla den thai när ingen i Thailand har en ugn i sina hus och hem

Mikael

2021-09-03

mycket god smak! Kommer att göra den igen.Dock så ska jag liksom flera här ta en mildare grytbas.Tog dem som var medium/mellan i styrka men underskattade nog den. Får ta den mildaste varianten av grytbas nästa gång men ändå lite mer.

Anna

2014-10-21

Mycket gott och framförallt väldigt enkelt. Det blir bra med smak även om om man väljer mild grytbas.

Henrik

2010-01-14

Testa liknande recept

Thaipocherad fiskfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i paneng curry
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chicken green curry
Betyg 3 av 5.
232 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med röd curry
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Variant på kyckling Massaman
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thailändsk fisksoppa
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga