Fiskgratäng Thai
Det tar inte lång tid att föra tankarna till Thailand. Du tillagar bara den här lysande fiskgrytan med krispiga wokgrönsaker, salladslökar och thailändska kryddor. Gratängen tillsammans med kladdigt jasminris är hissnande gott.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2009
Ingredienser
4 portioner
2 paket frysta, tinade fiskfiléer (t ex sej, à 400 g)
1 paket frysta wokgrönsaker (à 550 g)
1 burk thailändsk grytbas (t ex Massaman, à 400 ml)
4 salladslökar
1 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Synd att kalla den thai när ingen i Thailand har en ugn i sina hus och hem
Mikael
2021-09-03mycket god smak! Kommer att göra den igen.Dock så ska jag liksom flera här ta en mildare grytbas.Tog dem som var medium/mellan i styrka men underskattade nog den. Får ta den mildaste varianten av grytbas nästa gång men ändå lite mer.
Anna
2014-10-21Mycket gott och framförallt väldigt enkelt. Det blir bra med smak även om om man väljer mild grytbas.
Henrik
2010-01-14