Thaigryta med kyckling och ris

12
1
Thaigryta med kyckling och ris

En krämig thaigryta är sällan fel. Dessutom inte när den går snabbt att laga - perfekt när hungriga magar väntar. Använd en thai grytbas och släng i kyckling och morötter, servera sedan rätten med fluffigt ris och ni är strax redo att äta.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2019

Thaigryta med kyckling och ris

Ingredienser

4 portioner
1/2
påse morötter (à 500 g)
640 g
kycklingfilé
400 g
thai grytbas
1
burk majskorn (à 150 g)

Att ha hemma

4
port ris eller nudlar
1 msk
olja
-
salt
-
peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på grytbasen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ris eller glas- eller risnudlar.
Gör äggfri: välj ris eller glas- eller risnudlar.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentar

Maria

11/19/2019

Snabbt och smidigt blev riktigt gott 😃

Näringsvärde per portion

Energi 2321 KJ / 559 kCal
Fett 15 g
Salt 4 g
Kolhydrater 60 g
Protein 44 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept