Thai kyckling med paprika
Att ta genvägar i köket är verkligen ingen dum idé. Tack vare den färdiga grytbasen behöver du bara se till att tomat och paprika skärs upp och att kyckling steks gyllene. Paprikan gör kycklingen sällskap i grytan, och det äts med lite ris samt fräscha tomater. Hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2021
Ingredienser
4 portioner
4 port ris
1 rödlök
1 röd paprika
1/2 förp plommontomater (à 500 g)
4 kycklingfiléer (4 filéer motsvarar 720 g)
1/2 msk olja
salt
peppar
1 förp thai grytbas (à 400 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2293 KJ / 550 kCal
Fett13 g
Salt3 g
Kolhydrater57 g
Protein48 g
Kommentarer
Fantastico!
Daniel
2021-06-27Mycket bra lista då jag har ont om pengar och näringsrik ( hoppas jag )
Sten
2021-05-10Sambal är ett måste, liksom rivet limeskal!
Stefan
2021-04-23