Senap- och rödlöksfylld lövbiff | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Senap- och rödlöksfylld lövbiff

Ett snabblagat recept på senap- och rödlöksfylld lövbiff. Du gör fyllningen av lök, senap, ägg och persilja. Servera det fyllda köttet med råstekta potatistärningar och en fräsch tomatsallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka löken fint. Blanda den med senap, äggulor och persilja.
  2. Lägg ut lövbiffarna och fördela senapssmeten på köttet, vik ihop dem.
  3. Stek lövbiffarna i matfettet i en mycket het panna, krydda med salt och peppar.
  4. Servera lövbiffen med råstekta potatistärningar och tomatsallad.

För alla

Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen. Ev kan äggen ersättas med färskost.

 

 

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 rödlökar
  • 1 dl svensk senap
  • 3 msk dijonsenap
  • 2 äggulor
  • 2 msk hackad persilja
  • 600 g lövbiff
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 msk matolja
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan