Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

33
2
Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Möra lövbiffsrullader som du kryddar och brer med senap passar utmärkt alla dagar i veckan. Här serveras de tillsammans med härliga morötter och sockerärtor, nykokt potatis och len gräddsås.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2017

Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Ingredienser

4 portioner
900 g
fast potatis

Rullader

ca 500 g
lövbiff
-
salt
-
peppar
2 msk
dijonsenap
-
tandpetare
1 msk
smör
2 1/2 dl
vispgrädde
1 1/2 dl
vatten
1/2
köttbuljongtärning
1/2 msk
majsstärkelse
1/2
kruka oregano

Grönsaker

200 g
snackmorot
150 g
sockerärtor

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Smaka av såsen med lite svartvinbärsgelé och servera gärna rätten med lite saltgurka.

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentarer

Volha

11/26/2020

Det var gott! Ett väldigt bra recept tycker jag.

Anna

11/25/2018

Gott

Näringsvärde per portion

Energi 2701 KJ / 645 kCal
Fett 34 g
Salt 2 g
Kolhydrater 48 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept