Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

38
2
Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Möra lövbiffsrullader som du kryddar och brer med senap passar utmärkt alla dagar i veckan. Här serveras de tillsammans med härliga morötter och sockerärtor, nykokt potatis och len gräddsås.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2017

Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Ingredienser

4 portioner
900 g
fast potatis

Rullader

ca 500 g
lövbiff
-
salt
-
peppar
2 msk
dijonsenap
-
tandpetare
1 msk
smör
2 1/2 dl
vispgrädde
1 1/2 dl
vatten
1/2
köttbuljongtärning
1/2 msk
majsstärkelse
1/2
kruka oregano

Grönsaker

200 g
snackmorot
150 g
sockerärtor

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Smaka av såsen med lite svartvinbärsgelé och servera gärna rätten med lite saltgurka.

Vad tyckte du om receptet?

38

Kommentarer

Volha

2020-11-26

Det var gott! Ett väldigt bra recept tycker jag.

Anna

2018-11-25

Gott

Näringsvärde per portion

Energi 2701 KJ / 645 kCal
Fett 34 g
Salt 2 g
Kolhydrater 48 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept