Teriyakikyckling med majs och äppelslaw

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Teriyakikyckling med majs och äppelslaw

En måltid som reder sig självt i ugnen. Servera den teriyakimarinerade kycklingen med rostad majskolv och bakpotatis. Här är den traditionella coleslawen ersatt med äppelslaw - en variant gjord på rivet äpple. Syrlig och god.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2011

Teriyakikyckling med majs och äppelslaw

Ingredienser

4 portioner
3 bakpotatisar
2 msk olivolja
1 lime
1 dl teriyakisås
900 g kycklingben
4 majskolvar
salt
peppar

Äppelslaw

1 dl gräddfil
2 tsk dijonsenap
2 röda äpplen

Gör så här

00:10:00
00:25:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2634 KJ / 630 kCal
Fett23.8 g
Kolhydrater65.5 g
Protein34.6 g

Testa liknande recept

  • Teriyakilax på pinne
    Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lax teriyaki
    Betyg 3.6 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sesamstekt kyckling med shiitakesvamp
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad