Teriyakikryddad fläskfilé och svamprisotto

Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
0
Teriyakikryddad fläskfilé och svamprisotto

Det här förföriskt goda fläskköttet kryddad med teriyaki passar lika bra på sommaren med en fräsch sallad som till rostade rotfrukter på hösten eller en mustig svamprisotto på vintern. Receptet kommer från Santa Maria.

Teriyakikryddad fläskfilé och svamprisotto

Ingredienser

4 portioner
600 g  fläskfilé
2 msk  smör
2 1/2 msk  kryddmix Teriyaki
4   port risottoris
200 g  färska skivade champinjoner
1 msk  smör
färsk timjan

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut Teriyakisåsen mot glutenfri variant av liknande sås, eller soja. 
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. 
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. 

I samarbete med Santa Maria. 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2414 KJ / 577 kCal
Fett18.8 g
Kolhydrater55.3 g
Protein44.5 g

Testa liknande recept

Balsamicobräserad fläskfilé med rödkålsrisotto
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto som i Lido di Ostia
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Risotto med brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig saffransrisotto med räkor
Betyg 4.2 av 5.
64 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Risotto med ramslöksolja
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ärtrisotto med rostad lök och stekt kapris
Betyg 4.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga