Teriyakibuljong med viltskav

Norrland möter Asien i denna mumsiga kött- och grönsaksrätt som tillagas i gryta. Med ingredienser som viltmästarskav, teriyakisås, champinjoner, savoykål och sambal oelek blir detta en riktig favorit på middagsbordet. Supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013

Gör så här
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1927 KJ / 461 kCal
Fett11.3 g
Kolhydrater52.2 g
Protein34.3 g
Kommentarer
8 stHej Göran! Vår tanke var bara kokas... Hälsningar Michelle
Ica-köket
Man ska nog steka ingredienserna innan kokning? Låter gott!
Göran
Hej Monica! Tyvärr kan det ju inträffa att inte alla råvaror är tip-top, så kanske det var i detta fallet. Tråkigt och hoppas det blir bättre en annan gång.
Ica-köket