Teriyakibuljong med viltskav

Norrland möter Asien i denna mumsiga kött- och grönsaksrätt som tillagas i gryta. Med ingredienser som viltmästarskav, teriyakisås, champinjoner, savoykål och sambal oelek blir detta en riktig favorit på middagsbordet. Supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013

Gör så här
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1927 KJ / 461 kCal
Fett11.3 g
Kolhydrater52.2 g
Protein34.3 g

Kommentarer
8 stHej Göran! Vår tanke var bara kokas... Hälsningar Michelle
Ica-köket
Man ska nog steka ingredienserna innan kokning? Låter gott!
Göran
Hej Monica! Tyvärr kan det ju inträffa att inte alla råvaror är tip-top, så kanske det var i detta fallet. Tråkigt och hoppas det blir bättre en annan gång.
Ica-köket
Redaktionen ica.se; Det som är konstigt är att alla råvarorna är jättegoda var för sig. Teriyakisås använder vi ofta och gillar den, men tillsammans blev detta inte gott. Jag börjar fundera på om det var något fel på köttet kanske...
Monica
Hej Cecilia! Ja, du kan prova lövbiff men stek den först och låt den koka med därefter.
Ica-köket
familjen inte så förtjust i viltskav kan man byta det mot något annat?
Cecilia
Hej Monica! Teriaki är en soyasås som är sötad och det var tråkigt att den inte föll er i smaken.
Ica-köket
Matkassan har levererat mycket god mat. Bättre i starten för två år sen än nu, men ändå. Och man får inte säga så här om mat, men det här var faktiskt äckligt. En sötaktig fadd smak med en lukt som skulle kunna komma från slaktavfall. Grytan gick direkt i soporna. Det blev te och mackor. Jättebesvikna!
Monica