Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar

Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar är en fyllig rätt för den som är sugen på nya goda kombinationer. Toppa teriyakiwoken med salladslök och servera med kokta äggnudlar och limeklyftor.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2011

Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar

Ingredienser

4 portioner
480 g  älgskav
3 msk  neutral olja
1 tsk  salt
2 krm  peppar
2   broccolistjälkar
1/4   isbergssallad
3 - 3 1/2   salladslökar
450 g  blandad svamp
1/2 - 3/4 tsk  sambal oelek
250 g  äggnudlar
1   påse teriyakisås (à 120 g)
1 tsk  kinesisk soja
limeklyftor till servering

För alla

Kontrollera innehållet i teriyakisåsen för samtliga allergener. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör äggfri: välj äggfria nudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2429 KJ / 581 kCal

Testa liknande recept

Kebabskav i pitabröd
Betyg 2.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ramensoppa med viltskav
Betyg 4 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig viltskavsgryta med pasta
Betyg 2.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wokad kyckling med chili
Betyg 4 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Älgramen med shiitakesvamp
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga