Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar
Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar är en fyllig rätt för den som är sugen på nya goda kombinationer. Toppa teriyakiwoken med salladslök och servera med kokta äggnudlar och limeklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2011
Ingredienser
4 portioner
480 g älgskav
3 msk neutral olja
1 tsk salt
2 krm peppar
2 broccolistjälkar
1/4 isbergssallad
3 - 3 1/2 salladslökar
450 g blandad svamp
1/2 - 3/4 tsk sambal oelek
250 g äggnudlar
1 påse teriyakisås (à 120 g)
1 tsk kinesisk soja
limeklyftor till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2429 KJ / 581 kCal
Kommentarer