Tender brisket med avokadoröra och sötpotatisstrips
En smarrig rätt med influenser från amerikanska södern. De möra brisketskivorna får puttra i sin goda sås tills köttet blivit varmt och fått full smak. Servera med en avokado- och tomatsallad och krispiga, orangea sötpotatisstrips som både tillför smak och textur. Häll upp en iskall dryck och ät er mätta och belåtna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017
Ingredienser
2 portioner
2 port fryst sötpotatisstrips
400 g tender brisket
1 avokado
2 tomater
1/2 rödlök
2 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3512 KJ / 842 kCal
Fett56 g
Salt4.07 g
Kolhydrater47 g
Protein36 g
Kommentar
Brisket????? Vad är det för fel på bringa?
Britt
2017-07-26