UNDER 30 MIN | Enkel

Vegoburgare med avokado och srirachadressing

Hur gott låter inte detta? Vegoburgare med avokado och srirachadressing. Mycket gott tycker vi och tänder grillen direkt. Servera med sötpotatispommes och krispiga grönsaker.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Avokadoröra: Kärna ur och mosa avokadon med en gaffel, blanda i fraiche. Skala och finhacka vitlök och blanda i röran.
  2. Stek burgarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta snittytorna på bröden lätt i en stekpanna eller på grillen.
  3. Till servering: Skiva tomaten. Skala och skiva löken. Lägg sallad, tomat och burgare på bröden. Varva resten av tillbehören.
  4. Sätt på brödlocken och servera med sötpotatisstrips.

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgarna och brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt växtbaserat alternativ till créme fraich. Välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Ingredienser

Portioner: 4
Avokadoröra
  • 2 avokador
  • 2 msk växtbaserat alternativ till crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4 vegoburgare (gärna av bondböna)
  • 4 st hamburgerbröd
Till servering
  • 1 tomat
  • 1 rödlök
  • 4 blad krispsallad
  • 4 msk amerikansk hamburgerdressing sriracha
  • sötpotatisstrips