Tempurafriterade grönsaksnystan
![Tempurafriterade grönsaksnystan](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16676/cf_259/tempurafriterade_gronsaksnystan.jpg)
Testa något nytt och festligt! Tempurafriterade grönsaksknyten är ett krispigt tillbehör på buffén. Spröda grönsaker med gyllene färg, som smakar extra gott med soja.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
![Tempurafriterade grönsaksnystan](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16676/cf_259/tempurafriterade_gronsaksnystan.jpg)
Ingredienser
8 portioner
100 g haricots verts (bönor)
1 morot
1 medelstor gul lök
2 dl kallt vatten
2 dl vetemjöl
1 äggula
olja till fritering
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein men innehåller gluten och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1220 KJ / 290 kCal
Fett26 g
Kommentarer