Haricots verts med tranbärs- och apelsinsmör

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Haricots verts med tranbärs- och apelsinsmör

Enkelt, gott och fräscht! Krispiga haricots verts lyfts till nya höjder tillsammans med ett kryddsmör smaksatt med pistagenötter, torkade tranbär och fruktigt apelsinskal.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Haricots verts med tranbärs- och apelsinsmör

Ingredienser

6 portioner
100 g rumstempererat smör
3/4 dl pistagenötter
1 msk apelsinskal
1 dl hackade torkade tranbär
1 krm svartpeppar
1/2 tsk flingsalt
500 g haricots verts (bönor)
1 msk olivolja
1/2 tsk flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi983 KJ / 235 kCal
Fett20 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Grön bönsallad
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit chokladbräck med pistage
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lalehs persiska ris
Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rocky road med påskskum
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vispad ricotta med tranbär och rosmarin
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nöt- och fruktboll (glutenfri)
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga