Klassiska tekakor är en gammal favorit! Baka egna tekakor, här med vita bönor i degen så att bröden blir otroligt saftiga, goda och lite extra näringsrika.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Fri från ägg. Inehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör
Gör mjölkprteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten. Näringsvärdet är beräknat per st.
Kommentarer
Madeleine
2021-04-21Jättegott bröd, men antalet var väl tilltaget... 20 bröd skulle jag aldrig få till! Jag fick till 9 bröd som är 10cm i diameter. Gör dubbelt upp nästa gång!
Ingela
2021-01-23Bytte rågmjöl mot graham, funkade bra. Ingen smak av bönor, bara goda! Mums!
Lena
2020-10-17Vad kan man använda istället för sirap? Finns inte i landet där jag bor. Funkar honung?
Redaktionen ICAse
2020-10-19Hej Lena! Honung eller socker funkar jättebra. Lycka till med bakningen och hoppas att du gillar tekakorna! Hälsningar Elina