Klassiska tekakor är en gammal favorit! Baka egna tekakor, här med vita bönor i degen så att bröden blir otroligt saftiga, goda och lite extra näringsrika.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Fri från ägg. Inehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör
Gör mjölkprteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten. Näringsvärdet är beräknat per st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda bröd, men antalet kan inte stämma. Jag gör dubbel sats och får ut 24 bröd då, och de är lagom stora
Madeleine
2022-11-13Jättegott bröd, men antalet var väl tilltaget... 20 bröd skulle jag aldrig få till! Jag fick till 9 bröd som är 10cm i diameter. Gör dubbelt upp nästa gång!
Madeleine
2021-04-21Bytte rågmjöl mot graham, funkade bra. Ingen smak av bönor, bara goda! Mums!
Ingela
2021-01-23