Rör ihop degen på kvällen så går det snabbt att få nybakta frallor på morgonen. De kalljästa rågfrallorna är toppen att bjuda bönskeptiska barn på och de blir både mer hälsosamma och saftiga av fiberrika bönor.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2017
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Rigmor
1/23/2021Rigmor Lätta att göra och supergoda.
Anna
5/11/2020Jättegoda, går åt som smör i solsken! Känns tungt lyxiga. Upplever att receptet stämmer, men har nog haft i lite lite mer mjöl. Smidigt att bara tippa ut degen och skära bitarna till lagom storlek. Brukar göra dubbel sats.
Maria
5/10/2020Det här är riktig goda frallor. Men dom är lite svåra att få att jäsa. Jag följde tipset med att låta dom jäsa i rumstemperatur 30 min innan kylen och det fungerade mycket bra. Om man har en rejäl assisten eller matberedare kan man lika gärna göra dubbel sats på en gång. Dom går åt!