Har du alltid ett paket torrjäst hemma går det lätt slänga ihop en deg på kvällen och få nybakt bröd dagen efter. När man utgår från kall degvätska tar det lite tid för rågfrallorna att jäsa, men smaken hinner utvecklas på ett helt annat sätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2017
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Kommentarer
Lina
2020-12-30Hej! Kan jag använda honung istället för socker?
Lisa
2020-11-14Men åh, det stod att dessa passar bra att baka till frukost men sen står det att andra jäsningen är tre timmar.. hur får ni ihop det??
Redaktionen ICAse
2020-11-19Hej Lisa! Hoppsan... den som skrev den texten måste ha varit en bagare, dvs om man går upp bagar-tidigt så får man dessa till frukost. Men för oss vanliga, så har vi nu ändrat texten till att få frallorna färdiga dagen efter (utan att lova det till frukost). 😉 Tack för att du uppmärksammade det för oss! Hälsningar Elina
Ann-britt
2020-09-16Ska andra jäsningen ske i kylskåp i tre timmar?
Redaktionen ICAse
2020-09-24Hej Ann-Britt! Andra jäsningen ska ske i rumstemperatur. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina