Har du alltid ett paket torrjäst hemma går det lätt slänga ihop en deg på kvällen och få nybakt bröd dagen efter. När man utgår från kall degvätska tar det lite tid för rågfrallorna att jäsa, men smaken hinner utvecklas på ett helt annat sätt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda med russin!
Maria
2023-03-25Hej! Kan jag använda honung istället för socker?
Lina
2020-12-30Men åh, det stod att dessa passar bra att baka till frukost men sen står det att andra jäsningen är tre timmar.. hur får ni ihop det??
Lisa
2020-11-14Hej Lisa! Hoppsan... den som skrev den texten måste ha varit en bagare, dvs om man går upp bagar-tidigt så får man dessa till frukost. Men för oss vanliga, så har vi nu ändrat texten till att få frallorna färdiga dagen efter (utan att lova det till frukost). 😉 Tack för att du uppmärksammade det för oss! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-11-19